Groei in je eigen toekomst
Welkom bij De la Salle! Een kleine en moderne school waar je volop kansen en begeleiding krijgt om het beste uit jezelf te halen. Al meer dan negentig jaar zijn we een begrip in Baarle-Nassau en omstreken, onze school staat voor kwalitatief goed onderwijs en persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Met een breed onderwijsaanbod en een betrokken docententeam helpen we al onze leerlingen succesvol op weg. Op De la Salle kunnen leerlingen hun mavodiploma halen. Daarnaast bieden we voor de onderbouw de kaderberoepsgerichte leerweg aan, plus hebben we havo-vwo in huis. De leerlingen die havo of vwo volgen, kunnen na het derde leerjaar doorstromen naar het Onze Lieve Vrouwelyceum, De Nassau in Breda of het Mill Hill College in Goirle. De leerlingen die de kaderberoepsgerichte leerweg volgen kunnen na het tweede leerjaar verder op Tessenderlandt in Breda. 

 Op De la Salle zorgen we voor een gezellige sfeer en goed onderwijs in een omgeving waar leerlingen zich thuis voelen. Zowel binnen als buiten, De la Salle heeft namelijk ook een mooi en groot schoolplein, met veel groen in de directe omgeving. Daarnaast is er ook altijd wat te doen, excursies, stedentrips, theater op school, schoolvieringen en nog veel meer!  

 
Actueel

Nieuws
Image: PLEIN 4 nieuwsbrief
Hierbij alweer de vierde editie van PLEIN, de digitale nieuwsbrief van Onderwijsgroep Tessenderlandt. Wij wensen iedereen vast een prettige zomervakantie en zien jullie graag weer terug in augustus!

 

Nieuws
Image: Goed bezochte Open Dag 2019
De Open Dag 2019 zit er weer op! In een gezellige sfeer kregen onze bezoekers een kijkje in onze keuken en dat leverde vele blije gezichten op. Nu op naar de aanmeldavonden op 12 en 13 maart.
Nieuws
Image: Nieuwsbrief PLEIN 3 interactief
Hierbij alweer de derde editie van PLEIN, de digitale nieuwsbrief van Onderwijsgroep Tessenderlandt.
Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2019!
Nieuws
Image: ANWB Fietsverlichtingsactie

Het is weer snel donker en het blijft langer donker. Controleert u ook even of de verlichting van uw kind goed werkt? In deze tijd van het jaar doet de politie dat namelijk wel ;-) #zetjelichtaan