Groei in je eigen toekomst
Welkom bij De la Salle! Een kleine school waar je volop kansen krijgt om het beste uit jezelf te halen. Al meer dan negentig jaar zijn we een begrip in Baarle-Nassau en omstreken, onze naam staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met een breed onderwijsaanbod en een betrokken docententeam helpen we al onze (brugklas) leerlingen succesvol op weg.
Op De la Salle bieden we mavo aan en hebben we de onderbouw van zowel de kaderberoepsgerichte leerweg als die van havo-vwo in huis. Voor het havo-vwo gedeelte werken we samen met het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. De bovenbouw van de kaderberoepsgerichte leerweg volgen de leerlingen op Tessenderlandt in Breda.

 Op De la Salle zorgen we voor een gezellige sfeer en onderwijs in een omgeving waar leerlingen zich thuisvoelen. Onze school is vrij maar niet vrijblijvend. We houden van structuur en duidelijkheid.
Actueel

Nieuws
Image: Nieuwsbrief PLEIN
Met trots presenteren wij u de eerste uitgave van PLEIN, de digitale nieuwsbrief van Onderwijsgroep Tessenderlandt waartoe de scholen Christoffel, De la Salle en Tessenderlandt behoren. lees meer >
Nieuws
Image: Nieuwsbrief december 2017
Klik hier voor de nieuwsbrief van december.
Nieuws
Image: Bijeenkomst CJG Breda

Waarom maken ze hun huiswerk niet? Waarom moeten hun eigen dingen NU en jouw dingen STRA-HAKS?

lees meer >
Nieuws
Image: Sinterklaasviering

Traditiegetrouw bezochten de Pieten voor Sint zijn verjaardag ook weer De la Salle.

lees meer >

 

Fotoalbum
Image: Kerst 2017

Kerst 2017 op De la Salle!

lees meer >
Fotoalbum
Image: Sinterklaasviering op De la Salle

Pieten bezoeken De la Salle.

lees meer >