Groei in je eigen toekomst
Welkom bij De la Salle! Een kleine school waar je volop kansen krijgt om het beste uit jezelf te halen. Al meer dan negentig jaar zijn we een begrip in Baarle-Nassau en omstreken, onze naam staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met een breed onderwijsaanbod en een betrokken docententeam helpen we al onze (brugklas) leerlingen succesvol op weg.
Op De la Salle bieden we mavo aan en hebben we de onderbouw van zowel de kaderberoepsgerichte leerweg als die van havo-vwo in huis. Voor het havo-vwo gedeelte werken we samen met het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. De bovenbouw van de kaderberoepsgerichte leerweg volgen de leerlingen op Tessenderlandt in Breda.

 Op De la Salle zorgen we voor een gezellige sfeer en onderwijs in een omgeving waar leerlingen zich thuisvoelen. Onze school is vrij maar niet vrijblijvend. We houden van structuur en duidelijkheid.
Actueel

Nieuws
Image: Les over 'gemeentedingen'

Vandaag kregen de leerlingen uit het 3e leerjaar les van burgemeester De Hoon over 'gemeentedingen'. Klik hier voor het verslag van Omroep Brabant en hier van BNDESTEM.

Nieuws
Image: Open Dag 2018 goed bezocht!
Op 20 januari jl. stonden de deuren open voor onze toekomstige nieuwe leerlingen.

 

lees meer >
Nieuws
Image: Nieuwsbrief PLEIN
Met trots presenteren wij u de eerste uitgave van PLEIN, de digitale nieuwsbrief van Onderwijsgroep Tessenderlandt waartoe de scholen Christoffel, De la Salle en Tessenderlandt behoren. lees meer >
Nieuws
Image: Nieuwsbrief december 2017
Klik hier voor de nieuwsbrief van december.

 

Fotoalbum
Image: Bezoek leerjaar 3 gemeentehuis

Foto impressie van fotograaf Erwin Goossens van het bezoek van klas 3 aan het gemeentehuis Baarle-Nassau.

lees meer >
Fotoalbum
Image: Open Dag 2018

Foto impressie van de Open Dag 2018.

lees meer >