Groei in je eigen toekomst
Welkom bij De la Salle! Een kleine school waar je volop kansen krijgt om het beste uit jezelf te halen. Al meer dan negentig jaar zijn we een begrip in Baarle-Nassau en omstreken, onze naam staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met een breed onderwijsaanbod en een betrokken docententeam helpen we al onze (brugklas) leerlingen succesvol op weg.
Op De la Salle bieden we mavo aan en hebben we de onderbouw van zowel de kaderberoepsgerichte leerweg als die van havo-vwo in huis. Voor het havo-vwo gedeelte werken we samen met het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. De bovenbouw van de kaderberoepsgerichte leerweg volgen de leerlingen op Tessenderlandt in Breda.

 Op De la Salle zorgen we voor een gezellige sfeer en onderwijs in een omgeving waar leerlingen zich thuisvoelen. Onze school is vrij maar niet vrijblijvend. We houden van structuur en duidelijkheid.
Actueel

Nieuws
Image: ANWB Fietsverlichtingsactie

Het is weer snel donker en het blijft langer donker. Controleert u ook even of de verlichting van uw kind goed werkt? In deze tijd van het jaar doet de politie dat namelijk wel ;-) #zetjelichtaan

 

Nieuws
Image: Londenreis klas 4

Ook benieuwd naar het boordevolle maar o zo leuke programma wat onze 4e klas mavo leerlingen voorgeschoteld krijgen in Londen? Klik hier voor het dagprogramma.

Nieuws
Image: Kermis met de Zonnebloem
Op dinsdag 9 oktober zijn wij met de klassen 3vmbo naar de kermis geweest in Baarle-Nassau. lees meer >

 

Fotoalbum
Image: De la Salle dag 2018
Foto impressie van De la Salle dag. Circus Tadaa!

 

lees meer >
Fotoalbum
Image: Bezoek leerjaar 3 gemeentehuis

Foto impressie van fotograaf Erwin Goossens van het bezoek van klas 3 aan het gemeentehuis Baarle-Nassau.

lees meer >