Magister

Via onderstaande link kunnen gebruikers inloggen in Magister 6.

Magister

Sluiting Magister voor de zomervakantie

I.v.m. de zomervakantie is Magister vanaf vrijdag 5 juli 2019 gesloten voor ouders en leerlingen. Vanaf maandag 19 augustus 2019 zal Magister weer beschikbaar zijn voor ouders en leerlingen. 

Algemene informatie

De onderwijsgroep Tessenderlandt werkt met het schooladministratiesysteem Magister. Via Magister hebben ouders/verzorgers en leerlingen toegang tot o.a. cijfers, aanwezigheid, het rooster het de ELO (Elektronische Leeromgeving).

Magister is beveiligd met een certificaat, zodat de gegevens beveiligd over het internet gaan. Om toegang te krijgen tot de gegevens zijn een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Nieuwe ouders krijgen deze gegevens aan het begin van het schooljaar toegestuurd. Leerlingen krijgen hun gebruikersnaam en wachtwoord op school tijdens de eerste lesweek.

Wachtwoord vergeten/gebruikersnaam vergeten

Indien u uw gebruikersnaam bent vergeten, kunt u een e-mail sturen naar het info e-mailadres van de school van uw zoon of dochter. U ontvangt dan spoedig nieuwe inloggegevens.
Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u in Magister uw gebruikersnaam invullen en op 'doorgaan' klikken. Vervolgens kunt u op de knop 'wachtwoord vergeten' klikken en een nieuw wachtwoord aanvragen.

Leerlingen die hun inloggegevens vergeten zijn of problemen hebben met het inloggen kunnen zich melden bij de administratie van hun school.