Groei in je eigen toekomst
Welkom bij De la Salle! Een kleine en moderne school waar je volop kansen en begeleiding krijgt om het beste uit jezelf te halen. Al meer dan negentig jaar zijn we een begrip in Baarle-Nassau en omstreken, onze school staat voor kwalitatief goed onderwijs en persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Met een breed onderwijsaanbod en een betrokken docententeam helpen we al onze leerlingen succesvol op weg. Op De la Salle kunnen leerlingen hun mavodiploma halen. Daarnaast bieden we voor de onderbouw de kaderberoepsgerichte leerweg aan, plus hebben we havo-vwo in huis. De leerlingen die havo of vwo volgen, kunnen na het derde leerjaar doorstromen naar het Onze Lieve Vrouwelyceum, De Nassau in Breda of het Mill Hill College in Goirle. De leerlingen die de kaderberoepsgerichte leerweg volgen kunnen na het tweede leerjaar verder op Tessenderlandt in Breda. 

 Op De la Salle zorgen we voor een gezellige sfeer en goed onderwijs in een omgeving waar leerlingen zich thuis voelen. Zowel binnen als buiten, De la Salle heeft namelijk ook een mooi en groot schoolplein, met veel groen in de directe omgeving. Daarnaast is er ook altijd wat te doen, excursies, stedentrips, theater op school, schoolvieringen en nog veel meer!  

 
Actueel

Nieuws
Image: PLEIN 5 nieuwsbrief
Hierbij alweer de vijfde editie van PLEIN, de digitale nieuwsbrief van Onderwijsgroep Tessenderlandt. Veel leesplezier!

 

Nieuws
Image: ANWB Fietsverlichtingsactie

Het is weer snel donker en het blijft langer donker. Controleert u ook even of de verlichting van uw kind goed werkt? In deze tijd van het jaar doet de politie dat namelijk wel ;-) #zetjelichtaan

 

Nieuws
Image: Londenreis klas 4

Ook benieuwd naar het boordevolle maar o zo leuke programma wat onze 4e klas mavo leerlingen voorgeschoteld krijgen in Londen? Klik hier voor het dagprogramma.

Nieuws
Image: Kermis met de Zonnebloem
Op dinsdag 9 oktober zijn wij met de klassen 3vmbo naar de kermis geweest in Baarle-Nassau. lees meer >