Welkom in leerjaar 1

Heb je advies vmbo maar is de overstap naar een grote reguliere school nog te groot? Of heb je als advies specifiek vmbo of vmbo met extra ondersteuning gekregen van je basisschool? Dan is Christoffel mogelijk iets voor jou!

Als je werk wilt maken van je talenten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze school vind je alles wat je nodig hebt om verder te groeien, om ervaring op te doen en zelfvertrouwen te ontwikkelen. In een veilige en gestructureerde leeromgeving dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Samen met jou bouwen we zo aan een mooie toekomst.

Op Christoffel zijn kunstzinnige en culturele vorming erg belangrijk. We besteden veel aandacht aan creativiteit en expressie en maken jou vertrouwd met de wereld van kunst en cultuur. We bezoeken exposities, gaan naar het theater, maken excursies en natuurlijk gaan we zelf ook aan de slag. We maken muziek, bedenken toneelvoorstellingen, schrijven gedichten en doen aan drama en dans. Alles om jou te helpen om je creatieve talent te ontdekken. Bij Christoffel zijn we ervan overtuigd dat creatieve en kunstzinnige vorming je helpen om jezelf met meer zelfvertrouwen te presenteren.

Christoffel heeft een breed aanbod in leerwegen en profielen. We hebben de leerwegen basis, kader en mavo in huis. In de bovenbouw kan je kiezen uit de profielen die op Tessenderlandt aangeboden worden. Je hebt dus veel keuzemogelijkheden!

Gedetailleerde informatie over de leerwegen en profielen die we aanbieden, vind je hier: Christoffel

Meer informatie over aanmelding vind je hier: Aanmelden 

Meer informatie over voorlichting vind je hier: Informatie/Open Dag