Aanmelden

Als ouder kunt u uw kind gedurende het hele schooljaar op Christoffel aanmelden. We hebben dus geen vaste aanmelddata. 

Christoffel is een vmbo met extra ondersteuning. Om goed in beeld te hebben hoe we alle leerlingen meteen vanaf de start goed te kunnen ondersteunen, hebben we een uitgebreidere aanmeldingsprocedure. Het is van belang dat een leerling de juiste zorg op de beste plek krijgt. Welke extra ondersteuning is voor een leerling nodig? Samen met u kijken wij of we dit kunnen bieden. Meer informatie over de aanmeldingsprocedure vindt u hier.

Als een leerling die al op een school voor voortgezet onderwijs zit, wil overstappen naar Christoffel, noemen we dit zij-instroom. Bij zij-instroom kijkt de toelatingscommissie altijd naar de reden waarom een leerling wil overstappen. Hiervoor wordt er met de leerling en ouders een intakegesprek gevoerd en vraagt de toelatingscommissie altijd informatie op van de huidige school. Ook wordt er gekeken of er een passende plaats voor de leerling is.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met mevrouw P. Koeman. Dit kan telefonisch via 076-5612952 of door te mailen naar aanmelding@christoffelbreda.nl. Vermeld in deze mail uw naam, telefoonnummer en het advies van de basisschool en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.