Nieuws

Tessenderlandt goes IKEA

Bericht geplaatst op: 27-1-2017Op vrijdag 20 januari 2017 was het dan eigenlijk zover! Onze derdejaars leerlingen van economie & ondernemen gingen na een persoonlijke uitnodiging van IKEA Breda naar de kick-off voor de ministages.

In de periode van week 05 t/m week 21 in 2017 zullen de leerlingen in groepjes van maximaal 4 leerlingen mee gaan lopen op de afdelingen logistiek en customer relations. Dit gebeurt tijdens de reguliere lesuren van economie & ondernemen.

Met 35 leerlingen en 3 begeleiders werden ze om 13.00 hartelijk ontvangen door medewerkers van IKEA Breda. Na een kort welkomstwoord werden de leerlingen in 2 groepen verdeeld. Het programma bestond uit een rondleiding over de verschillende afdelingen en een presentatie in een gezamenlijke ruimte. Uiteraard werd hierbij de visie en missie van IKEA aan de leerlingen uitgelegd.

IKEA visie en bedrijfsconcept

Onze visie is een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen. Ons bedrijfsconcept sluit aan bij die visie door het aanbieden van een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woonartikelen tegen zulke lage prijzen dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze producten te kopen.”

Het programma werd afgesloten met een kleine versnapering en leerlingen konden vragen stellen. Op deze manier werd het een leerzame en gezellige middag voor onze leerlingen.

Namens Tessenderlandt en onze leerlingen……….IKEA Breda bedankt!

 

 

 Terug