Geloof in groei


Welkom bij Christoffel! Als je werk wilt maken van je (verborgen) talenten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze school vind je alles wat je nodig hebt om verder te groeien, om ervaring op te doen en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

 
In een veilige en gestructureerde leeromgeving dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Samen met jou bouwen we zo aan een mooie toekomst.
Bij Christoffel is het onderwijs en de ondersteuning erop gericht om jou het vmbo-diploma te laten behalen.

 

 


Van samenwerken wordt iedereen beter. We zijn er dan ook van overtuigd dat een goede samenwerking tussen leerling, ouders/verzorgers en school een belangrijke voorwaarde is voor een succesvolle schoolcarrière.

 
Actueel

Nieuws
Image: PLEIN 4 nieuwsbrief
Hierbij alweer de vierde editie van PLEIN, de digitale nieuwsbrief van Onderwijsgroep Tessenderlandt. Wij wensen iedereen vast een prettige zomervakantie en zien jullie graag weer terug in augustus!

 

Nieuws
Image: Nieuwsbrief PLEIN 3 interactief
Hierbij alweer de derde editie van PLEIN, de digitale nieuwsbrief van Onderwijsgroep Tessenderlandt.
Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2019!
Nieuws
Image: PLEIN 2!
Met veel plezier presenteren wij hierbij de 2e editie van PLEIN. PLEIN is de digitale nieuwsbrief van de Onderwijsgroep Tessenderlandt. lees meer >
Nieuws
Image: Gastles oorlog
Op 5 maart jl. kwamen Miel Andriessen en Tanja Wolterbeek een gastles houden in de klas. Zij kwamen hun verhaal vertellen over de manier waarop zij opgroeiden in de oorlog en wat de gevolgen daar van zijn. lees meer >

 

Fotoalbum
Image: Reünie

We kijken terug op een gezellige en zonnige reünie.

De foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina!

Fotoalbum
Image: londenreis

Londenreis 27, 28 februari en 1 maart 2018

lees meer >