Geloof in groei


Welkom bij Christoffel! Als je werk wilt maken van je (verborgen) talenten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze school vind je alles wat je nodig hebt om verder te groeien, om ervaring op te doen en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

In een veilige en gestructureerde leeromgeving dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Samen met jou bouwen we zo aan een mooie toekomst.


Van samenwerken wordt iedereen beter. We zijn er dan ook van overtuigd dat een goede samenwerking tussen leerling, ouders/verzorgers en school een belangrijke voorwaarde is voor een succesvolle schoolcarrière.

 


Bij Christoffel is het onderwijs en de ondersteuning erop gericht om jou het vmbo-diploma te laten behalen.
Actueel

Nieuws
Image: Voorleeswedstrijd

8 Februari heeft de voorleeswedstrijd plaatsgevonden op Christoffel. Mandy de Klerk is door naar de Bibliotheekronde Read2Me! eind februari.

Nieuws
Image: Nieuwsbrief PLEIN
Met trots presenteren wij u de eerste uitgave van PLEIN, de digitale nieuwsbrief van Onderwijsgroep Tessenderlandt waartoe de scholen Christoffel, De la Salle en Tessenderlandt behoren. lees meer >
Nieuws
Image: Oude koffers nodig

Voor onze musicalvoorstelling van 12 en 13 juni 2018 hebben we gebruikte koffers nodig. Wie kan ons hiermee helpen?

lees meer >
Nieuws
Image: Onderbouwfeest BLACK AND WHITE

Onderbouwfeest is een jaarlijks terugkerend feest voor alle 1ste en 2de jaars leerlingen van Christoffel Rijnesteinstraat en Heuvelstraat. 

lees meer >

 

Fotoalbum
Image: Excursie 'Beeld en Geluid'
Op 9 november gingen de 3e klassers voor het vak CKV op excursie naar “Beeld en Geluid” in Hilversum. Het werd een hele leuke en leerzame dag! lees meer >
Fotoalbum
Image: Ardennenkamp 2017

Het survivalkamp in de Ardennen was in 2017 weer een groot succes.

lees meer >